2014/12/19

Ketogeninė dieta. Istorija ir taikymas

Ketogeninė mityba nėra ar viena iš populiarių dietų padedančių išlaikyti plokščią pilvuką, tai nėra poros savaičių mitybos planas ar iškrovos- valymosi instrukcija. Ketogeninė dieta yra daug riebalų, atitinkamai baltymų ir mažai angliavandenių turinti mityba. Ši mityba imituoja kai kuriuos badavimo aspektus ir priverčia organizmą energijai naudoti riebalus, o ne angliavandenius. Ketogeninė dieta pirmiausiai taikyta gydyti epilepsiją, vėliau įrodyta, kad ši mityba gali padėti gydyti ir kitus sutrikimus, tarp jų ir PKS.


Ketogeninė dieta -  bado imitacija
 
Badavimas ir kitos mitybos moderacijos medicinoje buvo naudojamos nuo 500m. pr. m. e. Senovės graikų gydytojai epilepsijai gydyti skirdavo griežtą bado dietą. Kelių dienų ar net savaičių badavimu pasikliauja ir kai kurie šių laikų specialistai.
 
Pirmasis šiuolaikinis epilepsijos gydymo badavimu tyrimas buvo atlikats 1911m Prancūzijoje. 20 įvairaus amžiau epilepsijos pacientų buvo "detoksikuojami" mažai kaloringa vegetarine mityba derinant su periodišku badavimu ir išvalymu. Du iš tyrimo dalyvių neįtikėtinai pagerino sveikatą, tačiau dauguma iškrito iš tyrimo nesugebėję laikytis nustatytos mitybos. Tuo metu Amerikos gydytojai ėmė rekomenduoti bado dietą epilepsijos pacientams, kai kurie jų teigė, kad epilepsijos priepoliai ištinka tuomet, kai toksinai iš žarnyno patenka į kraujotaką. Detoksikacijai buvo siūlomos "vandens dietos" ir iš tiesų badavimas duodavo gerų rezultatų. Tačiau vėlėsnės studjos parodė, kad epilepsijos priepoliai ir vėl atsinaujindavo pradėjus maitintis kaip įprasta.
 
1921 metais buvo atrastos ketogeno ląstelės, kurios susidarydavo kepenyse žmonių, kurių mityboje buvo labia mažai angliavandenių ir daug riebalų. Remiantis šiuo atradimu buvo pristatyta ketogeninė dieta, kurios pagrindas - itin mažai angliavandenių ir padidintas riebalų kiekis. Tai jau nebuvo absoliutus badavimas, tad epilepsijos ligoniams ji galėjo būti taikoma nuolatos.
 
Ketogeninė mityba buvo sėkmingai ir labai plačiai taikoma 1920-30 metais, tačiau sparčiai augant farmacijos pramonei buvo pamiršta. Vis dėlto vaistai gelbėja ne visiems epilepsijos pacientams, tad vėl vis dažniau atsigęžiama į ketogeninę dietą ligai kontroliuoti.
 
Ketogeninė dieta vėl ėmė sparčiai populiarėti apie 1990 metus, tikru atgimimu galima laikyti filmą "... First Do No Harm" (1997m.), kuriame pagrindinė herojė (vaid. Meryl Streep) jauno berniuko epilepsiją sėkmingai gydo ketogenine dieta.  Mokslinikai iš naujo susidomėjo šia mitybos sistema.
 
(Plačiau apie Ketogeninės dietos istoriją anglų kalba skaitykite čia).
 
 
 

 
Ketogeninė dieta taikymas
 
Laikui bėgant atlikta daugybė tyrimų, kuriais buvo įrodyta, kad ketogeninė dieta gydo ne vien epilepsiją (1). Ją imta taikyti gydant nutukimą,  diabetą, Alzhaimerio ligą ir vėžį (ypač smegenų), depresiją, o pagal naujausius tyrimus ketogeninė dieta gali padėti sušvelninti PKS simptomus (2).

CBN news 2013m. paskelbė straipsnį apie vėžio gydymą ketogenine dieta su gyvu pavyzdziu žmogaus, kuris absoliučiai išgijo nuo vėžio, nors daktarai prognozavo, kad gyventi jam  likę vos keli mėnesiai. Tokių žmonių -  herojų spaudoje randasi vis daugiau, vieni jų derina gydymą vaistais su ketogenine dieta, kiti - pasitiki vien natūraliu gydymu. Ši moteris atsisakė chemoterapijos ir pasirinko gydyma ketogenine dieta, jos smegenų vėžys nustojo augęs.

Tokios neįtikėtis išgyjimo istorijos gal ir atrodo stebuklingos iš pirmo žvilgnio, tačiau  didelio stebuklos čia nėra. Jau seniai mokslininkų nustatyta ir žinoma, kad vėžinės ląstelės minta, paprastai tariant, cukrumi. Taigi tuomet, kai atsisakoma cukraus ir visų angliavandenių (nes visi angliavandeniai paverčiami cukrumi) vėžinės ląstelės ima badauti ir galiausiai žūva.

II tipo diabetu sergantiems žmonėms ketogeninė dieta taip pat gali būti išsigelbėjimas, ypač turint galvoje, kad dauguma jų turi problemų su viršsvoriu. Keto gydymas gali būti taikomas ir I tipo diabetui pažaboti, apie tai byloja tyrimai ir asmeninės patirytys, tačiau tiesa yra tokia, kad plati keto dietos reklama nenaudinga insulino gamintojams, o taip pat jei liga gali būti kontroliuojama vaistais ne retam žmogui atrodo pernelyg sudėtinga ir/ar nesinori savęs riboti dar ir dietomis.

Ar verta mėginti keto gydyti PKS?

Ketogeninės mitybos poveikio PKS tyrime dalyvavo 11 moterų, kurios 24 savaites turėjo suvartoti ne daugiau nei 20g. angliavandenių per dieną. Taip riboti angliavandenius užduotis nėra pati lengviausia, tad tyrimą užbaigė tik 5 moterys, visos jos numetė apie 12 proc kūno masės, sumažino laisvojo testosterino kiekį net 22 proc, o LH/FSH santykis sumažėjo net 36 proc. 2 moterys po tyrimo pastojo nepaisant ankstesnių vaisingumo problemų.
 
Daugiau tyrimų aprašančių ketogeninės dietos poveikį PKS, deja,  nepavyko rasti, tačiau, pripažinkime, apie natūralų gydymą informacijos apskritai nedaug. Tam ilgai priežasčių nereikia ieškoti, čia ir vėlgi įtakos turi farmacijos pramonė. Kuo plačiau naudojamas ir propoguojamas natūralus gydymas, tuo daugiau klientų netenka įvairių vaistų gamintojai, o ką jau kalbėti apie brangias vaisingumo klinikas. Jokiu būdu nespjaunu į vaisingumo klinikas ir jų pagalbą, tačiau mano asmenis pastebėjimas, kad netgi absoliučiai sveikos poros stumiamos atlikti brangias procedūras nė neatradus nevaisingumo priežasties, o jaunos poros dėl nekantrumo ir nežinojimo palieka pasakiškas sumas daktarams, kurių pagalbos, galbūt, jiems ir nebūtų reikėję. Nekalbu apie atvejus, kuomet IVF iš tiesų yra vienintelė išeitis, bet ar tikrai? Neįtikinėju. Palieku vietos apmąsymams.

Apie ketogeninę dietą savo tinklalapyje rašė Saulius Veržikauskas, taip pat jis aprašė savo kančias ir džiaugsmus siekiant perjungti organizmą į ketozę. Sauliaus tikslas buvo numesti svorio ir jam tai pavyko.  Ketogteninė dieta nėra vienadienis mados klyksmas. Ji dar ir gydo. Plačiau apie tai -  Gandralizdyje.

75 komentarai:

  1. Anonimiškas25/3/15

    laba diena,
    Mano pteviui butu dabar apie 90 metu, jeigu jis budamas 75m., nebutu numires nuo prostatos vezio ir paskutinese jo stadijose , nebutu nupjove jam kojos ( kas labai apsunkino slauga), nes buvo issivysciusi gangrena kojos nykscio ,del diabeto II , issivysciusio nuo riebaus maisto, kuri jis mego ir tris kart per diena valge visa savo gyvenima. Tai prisiminiau perskaiciusi si straipsni, kur kalbama, kad atvirksciai si dieta apsaugo nuo siu susirgimu. Jam isiulyti saldumynus, buvo begalo sunku. Per didziasias sventes suvalgydavo is pagarbos kepejai, mazuti gabaleli torto. Cukraus nemego, vienintelis jo angliavandenis buvo juoda duona prie mesos ar/ir kiausinienes, kuriuos dar uzkasdavo raugintu ar svieziu agurku ar pomidoru. Sumustiniu nevalge,niekada neuzkandziavo, vaisius valge sezono metu esancius obuolius ir visa kita kas yra lietuvos soduose. Alkoholio, kaip jis juokavo, taip ir nepamego, geriausias gerimas buvo vanduo is sulinio. Niekada neruke, nuo vaikystes dirbo sunku kaimo fizini darba , jo nevenge net ir su skaudama koja.Virsvoris svyruodavo iki 8-5kg.Kreipesi pas gydytojus tik 2x per savo gyvenima, kai buvo nustatyta neoperabilus prostatos vezys ir kai koju pastovus skausmai baigesi nykscio gangrena, kada ir skubos tvarka buvo amputuota koja virs kelio. Klausimas , kodel tai nesuveike? Gal tai ka jus rasote , tai eilinis demonstravimas savos sekmes kitu rizika? O gal tai kazkas daugiau, ko jus nepastebejote ir todel atsiranda tokios isimtys? Sis komentaras, aiskiau klausimas todel , kad daugiau noretusi isgirsti praktines puses ir daugiau tokiu atveju, kurie patvirtina ketonines dietos veiksminguma? Dekoju uz straipsni, atleiskit, jeigu mano komentaras kam nors nepatiko.Tai , kaip rasiau, daugiau noras patvirtinanciu faktu, nes ju man reikia paciai. Dekoju.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. nėra nemirtingų žmonių, tad dalis mIrties priežaščių yra genetika, o vėžių tipų yra tūkstančiai , tad vieni virusiniai , bakteriniai , patogeniniai ir etc.

      Panaikinti
    2. Greetings to everyone reading this testimony, I am Dan Morgan, i am here to
      testify of a great man who was able to cure me permanently from herpes
      Disease just with his herbal medicine,i have been herpes Positive for 5
      years before i came across Dr voodoo Email on the internet on how he has
      been using his herbal medicine to treat and cure patients from different
      virus, so i contacted him and i explain to him concerning my problem, i
      followed up with the instructions he gave me and he urge me to have faith
      in his words that he was going to restore my health back, after some couple
      of days Dr voodoo sent me some medicine which he gave me prescription on
      how to take for 2 weeks, to make the long story short, I have been
      confirmed Negative from my recent test in the hospital, just within 2 weeks
      Dr voodoo was able to make me healthy and see reasons to live again, though
      science says there is no cure, i believe God has sent this great man to
      save people, you can all contact him for his medicine, he has presently
      been treating diseases like,CANCER,BLOOD DISEASE,DIABETES,HIV,TYPHOID, and
      many others, you can contact this man on voodoospelltemple66@gmail.com.or
      add him on whatsApp +2348140120719, God Bless you sir

      Panaikinti
  2. Bado dietos imitacija man atrodo visai verta dėmesio. Pasidomėsiu tuo plačiau.Dėkoju.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Perskaitykite šią parodymus apie tai, kaip aš VYTINTAS nuo vėžio ir diabeto, kurios pagalba DR MOHAMMED fitoterapija
    aš taip laukymė Liudijimo pasaulyje apie mano diabeto gydymas ir vėžys su fitoterapija pagalba. Tai reali priimti jį rimtai, aš esu labai laimingas, kad šiandien aš galiu duoti liudijimą į pasaulį ir taip pat padėti sutaupyti žmonių gyvenimą, kuris buvo pasmerkti mirčiai kaip man buvo, kas bus įsitikinę, kad žolė gali išgydyti vėžio visiškai ir diabetas visiškai iš organizmo, aš niekada mano, kad tai veiks, aš turiu išleisti pinigų gauti narkotikų daug iš ligoninės laikyti mane sveikas, jis pateko į laiką, kad visi man buvo laukia mirtis ateis, nes buvau sumušė ir aš jau turi stiprius protrūkius nuo cukrinio diabeto, vieną dieną man buvo išgyvena grynojo klausinėti internete tiesiog daugiau sužinoti apie naujausias plėtrai medicinos sektoriuje norėdami pamatyti, jei dar yra vilties, tada i suklupo ant poste, kaip jis išgydyti ŽIV, vėžys, diabetas ir tiek daug kitų mirtinas ligas apie šį puikų žmogų, vadinamą DR. MOHAMMED per interneto draugų, kurie viešais pasisakymais apie tai, kaip ji taip pat buvo išgydyti nuo diabeto šio vaistažolių gydytoją, kuris yra gerai žinomas dėl savo stiprios senovės žolelių praktikos Diabetas, ir vėžio gydymas parodymus, aš nusprendė suteikti jam pabandyti, kad aš elektroniniu paštu jam Aš netikiu, jam, kad daug, aš tik norėjau duoti jam pabandyti, jis atsakė mano laišką ir reikėjo šiek tiek informacijos apie mane, tada aš juos pasiunčiau į jį, jis parengė žolinis vaistas (išgydyti) ir išsiuntė jį per Kurjerių tarnyba pristatymas, jis davė savo duomenis Courier tarnyba. jie man pasakė, kad per 3-5 dienas gausiu paketą ir po jo gavimo, aš paėmė šį vaistą taip, kaip nurodė jam pasibaigus 14 dienų, kad vaistas truko, jis man pasakė, kad eiti į ligoninę už bandymą ir nuėjau, stebėtinai po bandymo gydytojas patvirtina MANO cukraus norma yra labai normalu, kad aš neturiu diabetu ir mano vėžys buvo ne turėjo būti fondas, dar prieš aš atėjau medicinos patikrinti, man buvo labai jaučiasi stiprus ir galėjau daryti daug dalykų, aš negalėjo padaryti anksčiau, todėl man buvo staigmena apie rezultatą, bet nuėjau į kitas ligonines, o taip pat buvo rezultatas, aš paaiškinti viską, kad apie tai, kaip man buvo išgydyti iki žolelių gydytojas gydytojas, gydytojai buvo nebylys ir sakė, kad tai buvo stebuklas, ačiū, pone taupyti savo gyvenimą, net jei jūs negalite matyti šį postą aš niekada sustoti, liudijantis poveikį jūs padarėte savo gyvenime atkuriant atgal mano gyvenime, kai aš buvo niekinami ir net išvengti šeima ir draugais, Pažadu visada liudija apie jūsų gerus darbus su juo susisiekti, ir aš tikiu, kad jums bus gauti išgydyti, susisiekti su juo per: emaill ne (hivaidshealer@gmail.com) arba galite skambinti juo šių telefono numerių ar kalbėtis su juo WhatsApp ( +2349036036397)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Hello Dr. Ogudugu is real and he's powerful, I'm leslie and in from United State, i was diagnosed with Genital Herpes, i started taking some vitamins and other prescribed medications but i wasn't cured, I saw a comment about Dr. Ogudugu on how he cured someone with herbal medicine, and it takes 14 days for the patient to get cured, I contacted him and he guided me. I asked for solutions he started the remedies for my health, he sent me the medicine VIA EMS SPEED POST. I received the parcel a week later, so I started taking the medicine as prescribed by him, within 14 days i started to see some changes in my body, and before the completion of the 14 days i was cured, so I'm urging you to contact him for help, he's the only one that help you get cured from the virus and once you are cured you are cured forever, its not reversible okay! you can reach him on GREATOGUDUGU@GMAIL.COM

    AtsakytiPanaikinti
  5. Noriu pasidalinti savo liudijimu apie mano ŽIV virusą, kurį išgydė didysis žolių gydytojas dr Okadigbo. Nuo pastaruosius 4 metus aš esu ŽIV sergantis pacientas. Aš niekada nemanau, kad vėl gyvenu ir esu labai dėkingas už dr. Okhadigbo, kuris praeitą savaitę padėjo man gydyti mano ŽIV. Aš buvau labai skausmingas, todėl pasakiau vienam iš mano geriausių draugų; Jis man pasakė, kad yra dr. Okhadigbo, kuris gali išgydyti mano virusą. Aš paklausiau jos, ar ji turėjo savo el. Laišką, ji atsiuntė man laišką, išsiųsdamas laišką, jis kalbėjo su manimi ir atliko reikiamus ritualus, ir jis man pasakė, kad po dviejų savaičių turėčiau eiti bandymą. Ką aš padariau, kai gydytojas man pasakė, kad dabar yra ŽIV neigiamas. Aš negalėjau patikėti savimi, aš nuėjau pas gydytoją, kurio rezultatas vis tiek buvo tas pats. Aš buvau žmogus planetoje, todėl išsiųsiu laišką ir padėkojo jam. Jei turite panašios problemos, prašome apsilankyti jame / kreipkitės į jį; dr.okhadigboherbalhome@gmail.com apie whatsapp; +2348159921615.

    AtsakytiPanaikinti
  6. I was haven herpes 2 spreading all over my body even on my private part two. I have had them for about 2 and a bit years(since the first year I got it). When I first contacted it (did go to doctor and got confirmed) I had a couple outbreaks that year (very painful) and then no outbreaks ever again. Like I said it has been almost 8 years. The only thing I can think I did was I used essential oil applications on my sacrum. I did take anti viral meds the doctor gave me for a couple weeks after the first outbreak to take care of the acute symptoms (I didnt take them for the 2nd outbreak later that year and now this happened in my life I cant believe this. A great testimony that i must share to all HERPES SIMPLEX VIRUS patient in the world i never believed that there could be any complete cure for Herpes or any cure for herpes,i saw peoples testimony on blog sites of how Dr. SANDY herbal cure and sent to them and they were cured. i had to try it too and you can,t believe that in just few weeks i started using it all my pains stop gradually and i had to leave without the herpes the doctor gave to me. Right now i can tell you that few months now i have not had any pain, and i have just went for text last week and the doctor confirmed that there is no trace of any herpes on my system. Glory be to God for leading me to this genuine Dr. SANDY I am so happy as i am sharing this testimony. My advice to you all who thinks that there is no cure for herpes that is Not true, Here is his email
    dralmightyspellhome@gmail.com or call his phone/whatsapp +2347051758952
    HE CAN ALSO CURE ALL AND KIND OF DISEASE
    1 Cancer herbal medicine
    2 Hiv herbal medicine
    3 Low sperm count
    4 Barrenness
    5 Hvp herbal medicine
    6 Herpes herbal medicine
    7GETTING YOUR EX LOVER BACK.
    8 wining of mega million jackpot number
    9 PENIS ENLARGMENT
    for your body if yes email *DR.SANDY
    Good luckAND THANK GOD FOR MY LIFE AND THANKS TO DR.Clement GOD BLESS YOU SIR....
    HE CAN ALSO CURE ALL AND KIND OF DISEASE
    1. GETTING YOUR EX LOVER BACK.
    2. HERPES SIMPLEX VIRUS
    3. CHILD BEARING.
    4. BREAKING OF GENERATION COURSE.
    5. GETTING OF JOB.
    6. JOB PROMOTION.
    7. SPIRITUAL PROTECTION.
    8. HERBAL CARE.
    9. PENIS ENLARGMENT
    10. LOST LOVE SPELL
    11. DIVORCE SPELL
    12. MARRIAGE SPELL
    13. BINDING SPELL
    14. BREAKUP SPELL

    AtsakytiPanaikinti
  7. Šiandien esu tokia laiminga dėl to, ką dr. Ilekhojie padarė mano gyvenimui. jo burtai yra tokie puikūs ir greiti, aš niekada nesu mačiusi tokio naudingo vyro kaip jis, jis išsprendė mano problemą, kurios nesitikėjau, susidūriau su juo ant veido žmonių, kalbinčių apie jo puikų rašybos darbą, surinkau jo kontaktą ir susisiekiau jam jis atsakė nedelsdamas ir paklausk apie mano problemą, aš jam paaiškinau su ašaromis, jis liepė man susisiekti su juo, aš neturėčiau jaudintis, mano vyras grįš pas mane, kiek aš vis dar myliu jį, buvau nustebęs. Iškart paklausiu, kaip susigrąžinti savo vyrą, jis man davė instrukcijas ir paprašė jo vardo bei nuotraukos, kurios iškart paklusiu ir seku. Jis pažadės man, kad dvi dienas vyras paskambins manimi patikėti savo darbu, sąžiningai kalbėdamas mano vyras paskambino, bet praleidžiu jo skambučius, buvau tokia laiminga. Jis pažada man, kad mano vyras grįš namo per 48 valandas ir aš turėčiau atidaryti savo židinį ir dirbti su juo, ką aš padariau. Šiandien mano šeima vėl sugrįžo padedama dr. Ilekhojie, sugrąžino mano vyrą, kai jis paliko mane pas kitą moterį kitoje valstybėje. Jūs žinote, kaip jaučiasi, kai praleidi savo mylimą vyrą už kitą moterį, darai bet ką, kad jį gautum atgal. šiandien žadu pasidalyti ir papasakoti pasauliui apie jo puikų darbą, nes šiandien esu tokia laiminga. susisiekite su juo, jei jums taip pat reikalinga jo pagalba, nekreipkite dėmesio. Ačiū dr. Ilekhojie, „KONTAKTAI el. Paštu gethelp05@gmail.com„, taip pat galite jam paskambinti arba pridėti jį, kas yra programoje: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  8. Aš taip džiaugiuosi, kad mano santuoka buvo atkurta. Mano buvęs vyras grįžo, kai paliko mane ir mūsų 2 vaikus kitai moteriai. Man buvo taip malonu susitikti su dr. Ilekhojie, kaip jis padeda daugeliui žmonių sugrąžinti meilužį, todėl susisiekiu su juo, kad padėčiau ir man. štai kaip dr. Ilekhojie padėjo man sugrąžinti mano vyrą. Didelis ačiū jums dr. Ilekhojie, nes aš niekada negalvojau, kad mano buvęs vyras sugrįš pas mane taip greitai. Tu esi geriausias ir geriausias pasaulyje. Jei esate čia ir jums reikia jūsų buvusio meilužio ar jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, susisiekite su šiuo galingu rašytoju.
    susisiekite su juo „WhatsApp“ dr. Ilekhojie numeriu 2348147400259 arba el. paštu info@gethelps.online ir gethelp05@gmail.com Svetainė: https://gethelps.online

    AtsakytiPanaikinti
  9. Ar tau skauda širdį? Nenusiminkite, tegul daktaras Ige Ajayi padeda susigrąžinti savo buvusį asmenį", jis tikrai tikras ir nuoširdus meilės burtininkas, jis sugrąžino mano vyrą. Aš Motina Lockas iš Jungtinių Amerikos Valstijų, labai džiaugiuosi mano vyras grįžo po to, kai paliko mane dėl kitos moters. Mano vyras turėjo romaną su bendradarbe ir aš labai myliu savo vyrą, bet jis mane apgavo su savo bendradarbe ir šia mergina, manau, kad ji pasinaudojo ragana ar juodoji magija ant mano vyro, kad jis manęs nevestų ir tai buvo taip kritiška ir neprašyta, kad verkiu visą dieną ir naktį, kad Dievas atsiųstų man pagalbininką, kuris sugrąžins mano vyrą! Aš buvau labai nusiminusi ir man reikėjo pagalbos, todėl pažiūrėjau Prisijungę ieškojau pagalbos ir aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlytas daktaras Ige Ajayi, galintis padėti greitai susigrąžinti buvusį vyrą. Taigi, pajutau, kad turiu tai išbandyti. Susisiekiau su juo ir jis pasakė, ką daryti, ir aš tai padariau , tada jis mane užvedė meilės burtą. Po 16 valandų mano vyras iš tikrųjų man paskambino ir pasakė, kad labai manęs pasiilgo, o Dieve! Buvau tokia laiminga ir šiandien vėl esu laiminga. h su vyru laimingai gyvename kartu ir dėkoju galingam burtininkui daktarui Ige Ajayi, jis toks galingas, todėl nusprendžiau čia pasidalinti savo istorija. jei tu esi čia ir tavo mylimasis tave atstumia, arba tavo vyras persikelia gyventi su kita moterimi, daugiau neverk, kreipkis į jį pagalbos dabar. Čia yra jo kontaktas. Siųsti elektroninį laišką šiuo adresu: drigeajayi@gmail. com arba skambinkite / Whats-app: +2348130035939.

    AtsakytiPanaikinti
  10. Tai svetainė, kurią perskaičiau apie daktarą Ayo ir susisiekiau su juo, kad padėtų man susigrąžinti savo buvusį vaikiną ir susituokti su manimi šių metų gegužės mėnesį, ir aš grįžau čia paskelbti apie jį. Daktaras Ayo padės išspręsti jūsų problemą, kad ir ką išgyventumėte. Man labai keista skelbti apie burtažodžius, nes niekada netikėjau, kad galėsiu pasakyti, kad po 3 metų nebuvimo man padėjo burtininkas sugrąžinti pas mane buvusį vaikiną. Perskaičiau apie daktarą Ayo iš kitų svetainių ir susisiekiau su juo, kad man padėtų, o po mažiau nei 48 valandų man paskambino buvęs vaikinas ir apsidžiaugiau, kad jis nori su manimi susisiekti. Susitikome penktadienį ir jis man pasipiršo,... Tai buvo pats gražiausias žiedas. Prašome visų čia esančių, susisiekite su gydytoju Ayo, kad jis išspręstų jūsų problemą ir pradžiugintų jus kenkiančius santykius. Meilė yra geriausias kada nors patirtas jausmas. Rašykite jam el. laišką adresu drayospell@gmai.com arba tiesiogiai whats App jam +2347055691377.

    AtsakytiPanaikinti
  11. Anonimiškas30/11/22

    Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Beveik 2 metus trukęs košmaras pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu daktarui Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką. Mes su vyru vėl gyvename laimingai. Viskas dėka Ilekhojie. Susisiekite su juo, kad atkurtumėte santuoką El. paštas: gethelp05@gmail.com Skambinkite arba Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  12. Anonimiškas5/12/22

    Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Beveik 2 metus trukęs košmaras pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu daktarui Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką. Aš ir mano vyras vėl gyvename laimingai. Viskas dėka Ilekhojie. Susisiekite su juo, kad atkurtumėte santuoką El. paštas: gethelp05@gmail.com Skambinkite arba Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  13. Anonimiškas6/12/22

    Mane atstūmė 4 metų vyras, labai skaudu, kad visą laiką buvau apleista, susiduriau su vyru ir jis pasakė, kad tai neveikia ir reikia skyrybų.. Jaučiausi prislėgta ir man reikia sprendimo, nes labai jį myliu. Internete ieškojau sprendimo ar konsultacijos, kai užtikau atsiliepimų puslapį. Žmonės su panašiomis problemomis kaip ir aš. Man pasisekė, kad moteris paliko el. laišką, kad galėčiau susisiekti, žengiau drąsų žingsnį, nes buvau tokia prislėgta ir jaučiuosi kaip mirti. Susisiekiau su daktaru Ilekhojie, kuris man atliko susitaikymo burtą, o mano vyras grįžo namo prašydamas atleidimo. Šiandien praėjo 3 mėnesiai kartu po susitaikymo burtažodžio ir mano vyras niekada nepasikeitė mylėti mane. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie šiandien el. paštu: (gethelp05@gmail.com arba WhatsApp šiuo numeriu +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  14. Anonimiškas13/12/22

    Džiaugiuosi tuo, kaip patikėjau gydytoju Ilekhojie, kad po beveik metų išsiskyrimo sugrąžins mano buvusį vyrą. Prieš susitikdamas su gydytoju Ilekhojie, ieškojau daugybės svetainių, ieškodamas būdų, kaip susigrąžinti savo buvusį vyrą po to, kai jis be jokios priežasties paprašė skirtis. Buvau sugniuždyta, bet daktaras Ilekhojie suteikė man vilties ir patikinimo, kad jis bus sugrąžintas pas mane. Po susitaikymo burtažodžio mano vyras paskambino po dviejų dienų ir paprašė grįžti namo pas mane ir mūsų keturis vaikus. Kitą dieną jis grįžo namo ir aš labai džiaugiuosi vėl su juo susitikęs. Naudoju šias priemones, kad įvertinčiau daktarą Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs, taip pat padėjo daugeliui kitų žmonių. Palieku jo kontaktą, kad galėtumėte su juo susisiekti, jei turite panašių problemų. Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  15. Anonimiškas15/12/22

    Mano gyvenimas grįžo!!! Po 2 iširusios santuokos metų mano vyras paliko mane su dviem vaikais ir mano gyvenimas sugriuvo. Jaučiau, kad noriu visa tai baigti, vos nenusižudžiau, nes jis mus paliko be nieko. Visą tą laiką buvau emociškai nusilpęs ir gyvenimas atrodė beprasmis. Vieną ištikimą dieną, kai naršiau internete, aptikau keletą liudijimų apie daktarą Ilekhojie. Kai kurie žmonės tikino, kad jis parsivedė savo buvusiąją sugrįžusią, kai kurie tikino, kad atkuria gimdą ir gydo ligas žolelėmis. Mane labiau domino susitaikymas su savo vyru, kurį daktarė Ilekhojie leido per 3 dienas. Dabar mano vyras grįžo ir nuo to laiko gyvename laimingai. Ačiū. Čia visiems palieku jo kontaktą. El. paštas: (gethelp05@gmail.com Whatsapp arba Viber: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  16. Anonimiškas19/12/22

    Noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi. Mano vyras 5 metus mane apgaudinėjo ir aš susidūriau su juo, dėl ko kilo muštynės, dėl kurių jis paprašė skyrybų. Verkiau savaites ir vos nenusižudžiau. Kai internete ieškojau atsitiktinių istorijų apie žmones, kurių situacija panaši į mano, pamačiau kažkokios Claire Emerick liudijimą apie tai, kaip daktarė Ilekhojie sugrąžino taiką į savo santuoką. Susisiekiau su juo ir jis man paaiškino kaip įmanoma susitaikyti su vyru ir po kelių dienų jis atšauks skyrybų planus, ko aš ir norėjau. Padariau viską, ko jis prašė, ir lygiai po trijų naktų po darbo mano vyras paskambino atsiprašydamas, kad mane apgaudinėjo ir paprašė grįžti namo su tiek daug pažadų. Dėkoju už jūsų pagalbą, daktare, jūs tikrai esate palaima. Jei esate tokioje pačioje situacijoje kaip aš, susisiekite su Dr Ilekhojie ir paprašykite pagalbos. El. pašto adresas: gethelp05@gmail.com arba Telegram arba Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  17. Anonimiškas21/12/22

    Kai radau Dr Ilekhojies kontaktą internete. Man prireikė visiško palūžimo, kad suprasčiau, jog turiu jam pasakyti, su kuo susidūriau savo santuokoje. Padariau karo kambarį savo miegamojo spintoje ir nuėjau tiesiai į Šaltinį! Daug kartų buvo sunku; mano vyras vis dar buvo namuose, nepalaikė ir vis dar norėjo skyrybų, bet aš žinojau, kad tai, ką turiu, išlaikys mane ir mano dukrą. Praėjusį šeštadienį netikėtai atėjo dr. Ilekhojie susitaikymo burtai, kurie padėjo jam nuspręsti, ar jis apleistų mus arba dirbtų prie mūsų santuokos. Tik per susitaikymo burtą jis iš tikrųjų pasakė, kad vis dar nori būti vedęs, ir atšaukė sutartį dėl būsto, kurį ketino įsigyti Kalifornijos Hemet mieste! Iš tiesų, nieko nėra neįmanomo naudojant Dr Ilekhojie susitaikymo burtus. Niekada nepasiduok!" susisiekite su gydytoju Ilekhojie, jei turite problemų santuokoje. El. paštu gethelp05@gmail.com arba telefono numeriu +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  18. Anonimiškas10/1/23

    Šios šventės tikrai atskleidė, koks vienišas būčiau buvęs, jei būtų pasiteisinęs siaubingo santuokos iširimo planas. Mūsų vaikai visi susitvarkė ir dabar, kai turėčiau mėgautis gyvenimu su savo vyru, jį sužavėjo jo biuro registratorė. 25 metai, praleisti santuokoje, buvo prarasti, nes kita moteris nusprendė užkerėti mano vyrą. Nusivyliau beviltiškai ir prisijungiau prie grupės moterų, kurioms padėjo daktarė Ilekhojie, komentarų. Jis man paaiškino apie mano vyrą veikiančią tamsiąją magiją, kurią prieš kelias dienas taip pat patvirtino būsimas kasatorius. Daktaras Ilekhojie papasakojo man viską, ko man reikėjo, kad sulaužyčiau tamsiąją magiją, ir per buvusias 3 dienas mano vyras pasikeitė ir pradėjo elgtis kaip koks nors išėjęs pertrauką. Jis tapo Sergiu, už kurio susituokiau prieš 25 metus. Dabar viskas normalu ir aš taip džiaugiuosi, kad per praėjusias atostogas turėjau visą šeimą. Dėkoju daktarui Ilekhojie, kad manęs nenuvylėte. Pasikalbėkite su juo apie savo santuokos problemas ir suraskite sprendimus. El. paštas: gethelp05@gmail.com arba Telefonas / Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  19. Anonimiškas12/1/23

    Šios šventės tikrai atskleidė, koks vienišas būčiau buvęs, jei būtų pasiteisinęs siaubingo santuokos iširimo planas. Mūsų vaikai visi susitvarkė ir dabar, kai turėčiau mėgautis gyvenimu su savo vyru, jį sužavėjo jo biuro registratorė. 25 metai, praleisti santuokoje, buvo prarasti, nes kita moteris nusprendė užkerėti mano vyrą. Nusivyliau beviltiškai ir prisijungiau prie grupės moterų, kurioms padėjo daktarė Ilekhojie, komentarų. Jis man paaiškino apie mano vyrą veikiančią tamsiąją magiją, kurią prieš kelias dienas taip pat patvirtino būsimas kasatorius. Daktaras Ilekhojie papasakojo man viską, ko man reikėjo, kad sulaužyčiau tamsiąją magiją, ir per buvusias 3 dienas mano vyras pasikeitė ir pradėjo elgtis kaip koks nors išėjęs pertrauką. Jis tapo Sergiu, už kurio susituokiau prieš 25 metus. Dabar viskas normalu ir aš taip džiaugiuosi, kad per praėjusias atostogas turėjau visą šeimą. Dėkoju daktarui Ilekhojie, kad manęs nenuvylėte. Pasikalbėkite su juo apie savo santuokos problemas ir suraskite sprendimus. El. paštas: gethelp05@gmail.com arba Telefonas/Whatsapp (+2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  20. Buvau tokia sutrikusi ir sugniuždyta, kai vyras paliko mane be žodžio, man jo labai reikėjo, nes aš jį labai mylėjau. Taigi mano draugas supažindino mane su daktare Ilekhojie, kuri kažkada sutaikė ją ir jos vaikiną. Aš tiesiogiai kalbėjausi su gydytoju, kuris patikino, kad susitaikysiu su vyru po to, kai buvo atliktas ritualas, skirtas atkurti mūsų prarastą ryšį. Lygiai po 3 naktų mano vyras staiga grįžo namo ir pradėjo verkti, prašyti atleidimo ir pasakoti, kaip labai pasiilgo manęs ir mūsų vaikų. Priėmiau jį atgal ir nuo to laiko esame laiminga šeima. Jei turite kokių nors santykių problemų, patarsiu su juo susisiekti.
    WhatsApp: +2348147400259
    Skambinti: +2348147400259
    El. paštas: (gethelp05@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  21. Anonimiškas25/1/23

    Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Beveik 2 metus trukęs košmaras pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu daktarui Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko.
    Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką. Mes su vyru vėl gyvename laimingai. Viskas dėka Ilekhojie.
    Susisiekite su juo, kad atkurtumėte santuoką. El. paštas: gethelp05@gmail.com Skambinkite / Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  22. Anonimiškas3/2/23

    Po 10 santuokos metų mane atstūmė vyras. Jis paliko mane ir mūsų vaikus kentėti neturėdamas mažas arba visai neturėdamas pajamų. Darbe draugas papasakojo apie daktarą Ilekhojie ir kaip jis padėjo jai susitaikyti su buvusiu vyru. Aš susisiekiau su juo ir jis patvirtino, kad moteris užkalbino mano vyrą, ir pažadėjo nutraukti mano vyro naudojamą tamsiąją magiją ir užtikrinti, kad jis grįš namo. Tikėjau juo ir patikėjau, kad jis tai sulaužys ir padės mums susitaikyti, nes be mano vyro viskas buvo labai sunku ir tai paveikė mūsų vaikus. Greitai į priekį dabar, mano vyras grįžo namo su mumis ir viskas pamažu gerėja, o mes esame ramūs. Kreipkitės pagalbos į dr. Ilekhojie ir gaukite sprendimus. Jo el. paštas: gethelp05@gmail.com arba jo WhatsApp numeris: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  23. Anonimiškas6/2/23

    Meilė niekada nepasiduoda, nepraranda tikėjimo, visada yra viltinga ir ištveria visomis aplinkybėmis. Buvau paskutinis žmogus žemėje, priėmęs faktą, kad burtai egzistuoja arba veikia tik tada, kai buvau nukreiptas pas daktarą Ilekhojie, kuris padėjo tiek daug žmonių savo galingais susitaikymo burtais. Neturėjau kitos išeities, kaip tik pabandyti, nes praėjus 3 mėnesiams po skyrybų buvau pažeminta savo darbo vietoje dėl depresijos ir susikaupimo. Nežinau, ką daryti, kad jį susigrąžinčiau, bet ačiū Dievui, kad pasinaudojo daktaru Ilekhojie, kad per 48 valandas atgaučiau savo laimę ir meilės gyvenimą. Tik praėjusią savaitę čia buvau pakeltas į savo pareigas ir esu čia, kad pasidalinčiau savo patirtimi su šiuo žmogumi, vardu daktaras Ilekhojie. Nežinau, ką tu išgyveni šiandien, bet žinau, kad bet kurioje situacijoje visada yra išeitis. Susisiekite su dr. Ilekhojie naudodami WHATSAPP MESSENGER žinutę su: +2348147400259 ir el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  24. Anonimiškas10/2/23

    Mane atstūmė mano vyras 4 metus ir tai labai skauda, kad visą laiką buvo apleista. Susidūriau su savo vyru ir jis pasakė, kad tai neveikia ir reikia skyrybų. Jaučiausi prislėgta ir man reikėjo sprendimo, nes labai jį myliu. Internete ieškojau sprendimo ar konsultacijų ir užtikau žmonių, turinčių panašią problemą, kaip ir aš, atsiliepimų puslapį. Man pasisekė, kad moteris paliko el. laišką, kad galėčiau susisiekti, žengiau drąsų žingsnį, nes buvau tokia prislėgta ir jaučiuosi kaip mirti. Susisiekiau su daktaru Ilekhojie, kuris man atliko susitaikymo kerus, o mano vyras grįžo namo prašydamas atleidimo. Šiandien praėjo 3 mėnesiai kartu po susitaikymo burtažodžio ir mano vyras niekada nepasikeitė mylėti mane. Susisiekite su Dr Ilekhojie šiandien el. paštu: gethelp05@gmail.com arba WhatsApp / skambinkite šiuo numeriu +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  25. Po 2 iširusios santuokos metų mano vyras paliko mane su dviem vaikais ir mano gyvenimas sugriuvo. Jaučiau, kad noriu visa tai baigti, vos nenusižudžiau, nes jis mus paliko be nieko. Visą tą laiką buvau emociškai nusilpęs ir gyvenimas atrodė beprasmis. Vieną ištikimą dieną, kai naršiau internete, aptikau keletą liudijimų apie daktarą Ilekhojie ir kaip jis padėjo daugeliui žmonių. Kai kurie liudijo, kad jis atvežė savo buvusiąją sugrįžusią, kai kas tikino, kad atkuria gimdą ir gydo ligas žolelėmis. Mane labiau domino susitaikymas su savo vyru, kurį daktarė Ilekhojie leido per 3 dienas. Dabar mano vyras grįžo ir nuo to laiko gyvename laimingai. Čia visiems palieku jo kontaktą. El. paštas: gethelp05@gmail.com Skambinkite / Whatsapp: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  26. Anonimiškas15/2/23

    Šios šventės tikrai atskleidė, koks vienišas būčiau buvęs, jei būtų pasiteisinęs siaubingo santuokos iširimo planas. Mūsų vaikai visi susitvarkė ir dabar, kai turėčiau mėgautis gyvenimu su savo vyru, jį sužavėjo jo biuro registratorė. 25 metai, praleisti santuokoje, buvo prarasti, nes kita moteris nusprendė užkerėti mano vyrą. Nusivyliau beviltiškai ir prisijungiau prie grupės moterų, kurioms padėjo daktarė Ilekhojie, komentarų. Jis man paaiškino apie mano vyrą veikiančią tamsiąją magiją, kurią prieš kelias dienas taip pat patvirtino būsimas kasatorius. Daktaras Ilekhojie papasakojo man viską, ko man reikėjo, kad sulaužyčiau tamsiąją magiją, ir per buvusias 3 dienas mano vyras pasikeitė ir pradėjo elgtis kaip koks nors išėjęs pertrauką. Jis tapo Sergiu, už kurio susituokiau prieš 25 metus. Dabar viskas normalu ir aš taip džiaugiuosi, kad per praėjusias atostogas turėjau visą šeimą. Dėkoju daktarui Ilekhojie, kad manęs nenuvylėte. Pasikalbėkite su juo apie savo santuokos problemas ir suraskite sprendimus. Paštu: gethelp05@gmail.com arba skambinkite/Viber/Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  27. Anonimiškas5/4/23

    Mano vyras paliko mane ir mūsų vaikus kentėti neturėdamas mažas arba visai neturėdamas pajamų. Darbe draugas papasakojo apie daktarą Ilekhojie ir kaip jis padėjo jai susitaikyti su buvusiu vyru. Aš susisiekiau su juo ir jis patvirtino, kad moteris užkalbino mano vyrą, ir pažadėjo nutraukti mano vyro naudojamą tamsiąją magiją ir užtikrinti, kad jis grįš namo. Tikėjau juo ir patikėjau, kad jis tai sulaužys ir padės mums susitaikyti, nes be mano vyro viskas buvo labai sunku ir tai paveikė mūsų vaikus. Greitai į priekį dabar, mano vyras grįžo namo su mumis ir viskas pamažu gerėja, o mes esame ramūs. Paprašykite Dr. Ilekhojie pagalbos ir gaukite sprendimus. Jo el. paštas: gethelp05@gmail.com arba jo WhatsApp numeris: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  28. Mane atstūmė mano vyras 4 metus, labai skaudu, kad visą laiką buvo apleista, aš susidūriau su vyru ir jis pasakė, kad tai neveikia ir reikia skyrybų.. Jaučiausi prislėgta ir man reikėjo sprendimo, nes aš jį labai myliu. Internete ieškojau sprendimo ar konsultacijos, kai užtikau atsiliepimų puslapį. Žmonės su panašiomis problemomis kaip ir aš. Man pasisekė, kad moteris paliko el. laišką, kad galėčiau susisiekti, žengiau drąsų žingsnį, nes buvau tokia prislėgta ir jaučiuosi kaip mirti. Susisiekiau su daktaru Ilekhojie, kuris man atliko susitaikymo kerus, o mano vyras grįžo namo prašydamas atleidimo. Šiandien praėjo 3 mėnesiai kartu po susitaikymo burtažodžio, o mano vyras niekada nepasikeitė mylėti mane. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie šiandien el. paštu: gethelp05@gmail.com arba WhatsApp šiuo numeriu +2348147400259, jei norite gauti daugiau klausimų ir gauti jo pagalbos.

    AtsakytiPanaikinti
  29. Anonimiškas19/4/23

    Buvau ties santuokos praradimo slenksčiu, kai įsikišo daktarė Ilekhojie. Mano vyras pateikė prašymą dėl skyrybų po nesibaigiančio ginčo ir emocinės prievartos, kurią abu patyrėme dėl nesusipratimų. Išėjo iš namų ir atsisakė grįžti. Ieškojau tikro sprendimo, žinodama, kad nenoriu dar kartą kentėti dėl skyrybų bylų ir 12 metų vyro netekties. Aš laikiausi jo susitaikymo procedūrų, kurios buvo labai lengvos. Meilė ir ryšys tarp manęs ir mano partnerio buvo atkurtas ir jis grįžo ir paprašė atšaukti skyrybas. Viskas dėl to, kad daktaras Ilekhojie yra sąžiningas ir skaidrus, padėdamas žmonėms, o jūs taip pat tai skaitydami galite rasti sprendimą, kurio ieškote savo santuokoje ar santykiuose. kreipkitės pagalbos į jį dabar. Čia jo kontaktas. WhatsApp: +2348147400259 El. paštas: (gethelp05@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti

  30. Mano vyras pradėjo vaikščioti su kitomis merginomis ir rodė man šaltą meilę, kelis kartus grasina, kad su manimi išsiskirs, jei išdrįsiu jo paklausti apie jo romaną su kitomis merginomis, buvau visiškai sugniuždyta ir sutrikusi, kol senas mano draugas nepasakė. Aš apie burtininką internete Dr. Ilekhojie, kuris padeda žmonėms susidoroti su santykių ir santuokos problemomis meilės ir susitaikymo burtais, iš pradžių abejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyti, kai susisieksiu su juo, jis man pasakė viską, ką turėjau padaryti, ir aš padariau, jis padėjo man išlieti susitaikymo burtą ir per 28 valandas mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašinėti. Dabar jis nustojo bendrauti su merginomis ir yra su manimi visam laikui. Štai jo kontaktai Whatsapp (+2348147400259 El. paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  31. Anonimiškas25/4/23


    Mano vyras ką tik pabudo ir nusprendė, kad mūsų santuoka baigėsi. Jau keletą mėnesių mums su Rogeriu nesiseka, nes jis užmezgė romaną su savo padėjėja darbe. Aš labai mylėjau savo vyrą ir nusprendžiau likti ir dirbti su mūsų santuoka. Per trumpą laiką Roger nustojo grįžti namo, o jo artimas draugas man pasakė, kad turi kitą butą, kuriame gyvena su ja. Buvau įskaudintas ir toliau ieškojau pagalbos, nes Rogeris skyrėsi nuo vyro, už kurį vedžiau prieš 10 metų. Laimei, radau daktarą Ilekhojie, kuris pažadėjo grąžinti mano vyrą man. Jis atliko susitaikymo burtą, kuris sugrąžino Rogersą ir dabar mes abu vėl džiaugiamės savo berniukais. Jei turite problemų, panašių į mano, atsiųskite Dr Ilekhojie el. paštu: gethelp05@gmail.com arba atsiųskite jam žinutę per Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  32. Mano gyvenimas grįžo!!! Po 2 iširusios santuokos metų mano vyras paliko mane su dviem vaikais ir mano gyvenimas sugriuvo. Jaučiau, kad noriu visa tai baigti, vos nenusižudžiau, nes jis mus paliko be nieko. Visą tą laiką buvau emociškai nusilpęs ir gyvenimas atrodė beprasmis. Vieną ištikimą dieną, kai naršiau internete, aptikau keletą liudijimų apie daktarą Ilekhojie. Kai kurie žmonės tikino, kad jis parsivedė savo buvusiąją sugrįžusią, kai kurie tikino, kad atkuria gimdą ir gydo ligas žolelėmis. Mane labiau domino susitaikymas su savo vyru, kurį daktarė Ilekhojie leido per 3 dienas. Dabar mano vyras grįžo ir nuo to laiko gyvename laimingai. Čia visiems palieku jo kontaktą. El. paštas gethelp05@gmail.com Whatsapp: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  33. Anonimiškas29/6/23

    Prasidėjo nuo mažų nesusipratimų, po kurių jis man pasakė, kad būtų gerai padaryti pertrauką, kuri, manau, peraugo į išsiskyrimą. Jis manęs nebeieško. Tai mane nuliūdino, nes mes buvome kartu nuo vidurinės mokyklos laikų ir jis buvo mano pirmoji ir vienintelė meilė. Visur ieškojau pagalbos internete, tada pamačiau tiek daug žmonių, komentuojančių liudijimus apie daktarą Ilekhojie, per vieną iš komentarų susisiekiau su juo ir pakalbėjau su juo apie savo situaciją, o jis paaiškino susitaikymo procesą ir kaip tai padarys. padėk man per tris dienas su juo susitaikyti. Praėjo lygiai mėnuo, kai susisiekiau su juo ir viskas buvo tobula, ir aš turėjau paskelbti šią žinutę, nes jis nusipelno visų gerų žodžių už man pagalbą. Paštu: gethelp05@gmail.com arba susisiekite su juo Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  34. Anonimiškas10/7/23

    Aš pasvėriau savo galimybes atlikti operaciją; bet po susitikimo su 65 metų moterimi mūsų vietinėje ligoninėje, kuri man pranešė, kad jai bus atlikta gimdos pašalinimo operacija – pagalvojau, kad gali būti nenaudinga patarti moterims nekreipti dėmesio į operaciją po menopauzės su mintimi, kad miomos sumažės. Yra mano kaimynė, kuri davė man kontaktą su daktaru Ilekhojie, kuris atsiuntė jai keletą žolelių, ir dabar ji yra visiškai laisva, aš taip pat vartoju tas pačias žoleles ir jos greitai gerėja. Jei esate tokios pat būklės, susisiekite su juo el. paštu gethelp05@gmail.com arba paskambinkite jam tiesiogine linija 2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  35. Anonimiškas13/7/23

    Mano vyras paliko mane ir mano vaikus. Jo mama taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su daktaru Ilekhojie, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei ryšį, kuriuo kadaise dalijome. Jis grįžo namo po 3 dienų, kaip mane patikino daktaras Ilekhojie, ir aš tikrai nustebęs dėl jo nuostabių darbų. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie. El. paštas: gethelp05@gmail.com Taip pat galite „WhatsApp“ jam paskambinti +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  36. Anonimiškas13/7/23

    Labai noriu padėkoti daktarui Ilekhojie už mano santuokos išsaugojimą. Žmona tikrai blogai elgėsi su manimi ir beveik 3 mėnesiams paliko namus. Papasakojau savo bendradarbei apie tai, kaip mano žmona pasikeitė mano atžvilgiu ir paliko mūsų namus. Jis patarė man susisiekti su daktaru Ilekhojie, kad padėtų susitaikyti su žmona ir mūsų santuoka būtų stabili. Niekada netikėjau visu tuo, turėjau pabandyti. Daktaras Ilekhojie atliko susitaikymo ritualą ir po 3 dienų mano žmona grįžo namo ir prašė susitaikyti. Dabar praėjo 4 mėnesiai ir viskas tarp mūsų tikrai pagerėjo ir mes esame laimingi kartu. Reikia pagalbos kaip man, pasikalbėkite su daktaru Ilekhojie ir gaukite garantuotų rezultatų. Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu (gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  37. Mano žmona paliko mane dėl kito vyro po 3 santuokos metų. Bandžiau su ja susitaikyti visomis priemonėmis, bet ji niekada nesutiko grįžti namo sakydama, kad jai nuobodu santuoka. Ieškojau būdų, kaip ją susigrąžinti, kai sutikau liudijimą apie seną vyrą, vardu daktaras Ilekhojie, ir apie tai, kaip jis padėjo daugeliui žmonių. Susisiekiau su juo ir papasakojau visas savo problemas. Aš niekada netikiu dvasiniu darbu, bet mylėjau savo žmoną ir desperatiškai nenorėjau sugriauti savo mielos šeimos. Jis man pasakė viską, ką turėjau padaryti, ir per 3 dienas mano žmona paprašė grįžti namo pas mane ir vaikus. Dabar praėjo 4 mėnesiai ir viskas gerėja. Jei išgyvenate santuokos / santykių sunkumus ir norite greito sprendimo, pasikalbėkite su dr. Ilekhojie. Jo el. paštas: gethelp05@gmail.com Taip pat galite „WhatsApp“ jam paskambinti +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  38. Anonimiškas20/7/23

    Susisiekiau su daktaru Ilekhojie, kad padėtų man atkurti santuoką. Po 2 metų skyrybų aš vis dar mylėjau savo vyrą ir norėjau jį susigrąžinti. Mano vyras su manimi išsiskyrė, nes darbe susipažino su jaunesne moterimi. Po 17 santuokos metų negalėjau padovanoti savo vyrui vaiko ir, nors tai nebuvo mano kaltė, aš jį vertinu, nes jis daug metų buvo kantrus su manimi. Išaiškinau visas savo problemas daktarui Ilekhojie ir jis pažadėjo man padėti, jei būsiu rimtai nusiteikęs ir noriu juo pasitikėti. Vos per 72 valandas mano vyras, mano vyras, nuvažiavo mylių iki mūsų namų ir paklausė, ar galėtume grįžti kartu ir susitaikyti. Jis man paaiškino, koks apgailėtinas jis buvo pastaraisiais metais, ir paprašė grįžti namo. Daktaras Ilekhojie taip pat davė man vaisingumo vaistažolių, o dabar mano santuoka grįžo ir aš patvirtinau, kad esu nėščia jau 18 savaičių. Susisiekite su jo el. paštu: gethelp05@gmail.com arba jo „WhatsApp“ kontaktiniu numeriu: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  39. Anonimiškas25/7/23

    Viskas klostosi ne tik tol, kol nepadarysite teisingo pasirinkimo savo gyvenime. Savo gyvenime aš pasirinkau teisingai, kai susisiekiau su daktaru Ilekhojie, žmogumi, kuris specializuojasi nutrūkusių santykių ir santuokų atstatyme. Esu iš Albany Niujorko, JAV ir šiame tinklaraštyje noriu padėkoti dr. Ilekhojie už gerai atliktą darbą. Jis įsitikino, kad mano vyras po kelių mėnesių nutraukė skyrybų planus ir paprašė susitikti su tarybos nariu ir išspręsti nesutarimus. Šiandien nebūčiau turėjusi savo šeimos be dr. Ilekhojie pagalbos, todėl palieku jo el. pašto adresą gethelp05@gmail.com, kad atkurčiau jūsų iširusią santuoką ar santykius, taip pat galite jam paskambinti arba Whatsapp telefonu +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  40. Anonimiškas26/7/23

    Esu labai dėkingas daktarui Ilekhojie, kuris sugrąžino mano vyrą, kuris mane paliko dėl kitos moters. Tą akimirką vyras mane paliko, aš praradau viską ir ištisas savaites neišėjau į lauką, nes mes kartu jau daugiau nei 20 metų. Viskas apsivertė, kai draugas man suteikė daktaro Ilekhojie WhatsApp kontaktą. Aš jam parašiau žinutę ir papasakojau apie skausmą, kurį išgyvenu, o jis man pasakė, kad padės mums susitaikyti. Jis man pasakė, ką pateikti, ir buvo labai sąžiningas ir teisingas. Per 3 dienas mano vyras, kuris savaitei išėjo iš namų, paskambino paklausti apie mano gerovę ir pradėjo atsiprašinėti. Dėkojame dr. Ilekhojie, kuris leido tai padaryti. Kreipkitės į jį pagalbos. Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  41. Anonimiškas28/7/23

    Tai nuostabu!

    Pagaliau mano vyras grįžta pas mane su tokia meile ir pagarba, nei aš kada nors tikėjausi. Padedamas daktaro Ilekhojie ir jo protėvių susitaikymo ritualo, mano vyras grįžo po tiek mėnesių prašymo skirtis. Iš pradžių, kai mano draugas liepė man kreiptis pagalbos į daktarą Ilekhojie, maniau, kad viskas gerai nesibaigs, nes niekada netikėjau, kad jis gali padėti, kai prarado pinigus dėl ankstesnių. Jis man aiškiai paaiškino, taip pat užtikrino, kad viskas būtų atlikta taikiai ir skubiai. Praėjus lygiai 3 dienoms po susitaikymo ritualo, mano vyras, kuris mėnesius neatsiliepia į mano telefono skambučius, atėjo į namus ir paprašė atšaukti skyrybų planus ir vėl būti laiminga šeima. Jau praėjo 2 mėnesiai ir viskas gerėja su diena. Dėkojame dr Ilekhojie už jūsų pagalbą. Su juo taip pat galite gauti pagalbos. Telefono numeris / Whatsapp +2348147400259 arba el. paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  42. Anonimiškas2/8/23

    Prarasti mylimą žmogų yra tarsi sudaužyti širdį į dvi dalis, ypač kai esi giliai įsimylėjęs tą žmogų, meilė yra esminė emocija ir gali daryti viską laimingai ir maloniai, bet atėjo laikas, kai mane paliko buvęs vaikinas. 3 metų, kurie paliko mane dėl kitos moters, nutraukusios mūsų sužadėtuves. Vis dar negaliu patikėti, kad daktaras Ilekhojie sugebėjo mus suvienyti, nes draugai ir šeima neįtikina jo sugrįžti. praėjo 2 mėnesiai, o mūsų vestuvės buvo praėjusią savaitę. Darqutas taip gerai elgėsi su manimi ir aš žinau, kad mūsų santuoka yra palaiminta. Dėkojame, daktare Ilekhojie, kad išvalėte ir vėl sujungėte mus. Jei norite naujos pradžios su savo partneriu, maloniai pasikalbėkite su Dr Ilekhojie šiais kontaktais. El. paštas: gethelp05@gmail.com ir jo whatsapp/Viber kontaktas: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  43. Anonimiškas7/8/23

    Tai atsitiko taip greitai ir aš neturėjau jokios nuomonės apie situaciją. Jis mane tiesiog išmetė po 3 metų be jokio paaiškinimo. Kreipiuosi į daktarą Ilekhojie, kad padėtų mums susitaikyti, nes buvo aišku, kad jis vis dar mane myli, bet bijojo įsipareigojimo. Praėjus mažiau nei 3 dienoms po to, kai jis atliko susitaikymo ritualą, sužadėtinis grįžo ir pradėjo maldauti to, ką jis man padarė. Jis pasakė, kad aš buvau svarbiausias žmogus jo gyvenime ir dabar tai žino. Mūsų santykiai dabar stiprūs ir stabilūs. Ačiū, pone, jūs esate Dievas, pasiųstas atkurti nutrūkusius santykius. Rekomenduoju Dr Ilekhojie visiems, kuriems reikia pagalbos. Jo el. paštas: gethelp05@gmail.com Taip pat galite „Whatsapp“ jam paskambinti +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  44. Anonimiškas9/8/23

    Mano vyras išsiskyrė su manimi prieš 4 mėnesius ir aš buvau kupina ašarų ir nusivylimo, nes nežinojau, ką daryti, kad išspręsčiau su juo susijusias problemas. Internete ieškojau pagalbos, kaip galėčiau gauti pagalbos savo santuokoje, ir radau puikių liudijimų apie daktarą Ilekhojie, kuris pažangiai sutaikė poras. Susisiekiau su juo, bet buvau nusiteikęs skeptiškai, bet neturėjau kitos išeities, kaip tik dirbti su juo, nes daug gerų atsiliepimų mačiau ir girdėjau iš daugybės žmonių. Lygiai 3 dienas po to, kai pateikiau viską, ko paprašė daktarė Ilekhojie, mano vyras, kuris anksčiau mane užblokavo, man paskambino ir paklausė apie galimybę dirbti su mūsų santuoka. Dabar jis grįžo namo su tokia meile ir rūpesčiu, o mes ruošiamės tuoktis antrą kartą per mėnesį. Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su Dr Ilekhojie, aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės!! Paskambinkite jam +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  45. Anonimiškas15/8/23

    Mano vyras paliko mane ir mano vaikus. Jo mama taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su daktaru Ilekhojie, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei ryšį, kuriuo kadaise dalijome. Jis grįžo namo po 3 dienų, kaip mane patikino daktaras Ilekhojie, ir aš tikrai nustebęs dėl jo nuostabių darbų. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie. El. paštas: gethelp05@gmail.com Taip pat galite jį naudoti „WhatsApp“ (+2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  46. Anonimiškas16/8/23

    Aš ir mano vyras išsiskyrėme po 7 metų santuokos. Skyrybos buvo neišvengiamos, nes pastaruoju metu mūsų santykiai nebuvo geri. Kai gavau skyrybų dokumentus, tai mane sulaužė ir savaitę nebuvau savimi. Vyras, su kuriuo viską sukūriau, paprašė manęs išsiskirti. Išsiunčiau tiek daug žinučių, kad įtikinčiau jį, ir jis nenorėjo matyti manęs ir mūsų 2 vaikų. Vieną dieną naršydamas internete po to, kai papuoliau į depresiją, radau daktarą Ilekhojie, kuris padėjo man susitaikyti su vyru. Jau praėjo 2 mėnesiai, kai jis atšaukė skyrybas ir grįžo namo. Esu laiminga ir kupina įspūdžių dalindamasi savo buvusia patirtimi. Ačiū daktarui Ilekhojie ir jo protėviams, kurie tai leido. Esu čia, kad rekomenduočiau visiems, turintiems problemų dėl santuokos ar santykių, susisiekti su Ilekhojie Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  47. Anonimiškas17/8/23

    Man buvo labai sunku, kai sužadėtinis paliko mane dėl kitos moters. Buvau sugniuždyta ir negalėjau susigrąžinti. Jo draugai ir šeima padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų, bet tai nepasiteisino. Keletą mėnesių buvau viena ir nemačiau savęs mylinčios kitą. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į daktarą Ilekhojie, kuris suteikė man privilegiją užtikrinti, kad mano širdies troškimai būtų patenkinti. Jis sujungė mus ir meilė bei laimė buvo visiškai atkurta. Jo žodžiai yra įpareigoti ir jis niekada nepasiduoda, kai niekam pažada 3 dienas, kad susijungsime, o tai mane nustebino, kai pasirodžiau mano paties rezultatas. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur. Jo el. paštas: gethelp05@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  48. Anonimiškas19/8/23

    Sustabdykite išsiskyrimą, skyrybas ar meilužių atstūmimą... Net jei jūsų padėtis atrodo beviltiška! Susisiekiau su tikru burtininku, kuris man padėjo pakeisti savo vyro širdį, kad vėl mylėtų ir norėtų manęs. Jei turite problemų santuokoje ar santykiuose, Dr Ilekhojie padės atkurti meilę ir įsipareigojimą jūsų namuose. Jo burtų galia yra tokia veiksminga ir gali suvienyti iširusią santuoką ir santykius. Susisiekite su juo šiandien ir padėkokite man vėliau. Susisiekite +2348147400259 arba el. paštu gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  49. Anonimiškas21/8/23

    Po 2 metų skyrybų aš vis dar mylėjau savo vyrą ir norėjau jį susigrąžinti. Mano vyras su manimi išsiskyrė, nes darbe susipažino su jaunesne moterimi. Po 17 santuokos metų negalėjau padovanoti savo vyrui vaiko ir, nors tai nebuvo mano kaltė, aš jį vertinu, nes jis daug metų buvo kantrus su manimi. Išaiškinau visas savo problemas daktarui Ilekhojie ir jis pažadėjo man padėti, jei būsiu rimtai nusiteikęs ir noriu juo pasitikėti. Vos per 72 valandas mano vyras, mano vyras, nuvažiavo mylių iki mūsų namų ir paklausė, ar galėtume grįžti kartu ir susitaikyti. Jis man paaiškino, koks apgailėtinas jis buvo pastaraisiais metais, ir paprašė grįžti namo. Daktaras Ilekhojie taip pat davė man vaisingumo vaistažolių, o dabar mano santuoka grįžo ir aš patvirtinau, kad esu nėščia jau 18 savaičių. Jo whatsapp kontaktas: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  50. Tai nuostabiausias dalykas, kurį aš kada nors patyriau savo gyvenime. Niekada nemaniau, kad daugiau nusišypsosiu, kai vyras paliko mane su dviem vaikais, visos pastangos jį sugrąžinti žlugo ir aš buvau beviltiška ir maniau, kad daugiau jo nebematysiu, kol sutikau moterį Henna socialiniuose tinkluose. kuris man papasakojo apie daktarą Ilekhojie. Ji davė man savo WhatsApp numerį, aš su juo susisiekiau ir jis patikino, kad per 72 valandas mano vyras grįš į namus. Jis man pasakė, kad atliks ritualą, kad mus suvienytų. Mažiau nei po 72 valandų paskambino mano vyras, kuris per mėnesį man nepratarė nė žodžio ir paprašė grįžti namo. Iki šiol stebiuosi šiuo stebuklu, nes jis tiesiog per daug realus, kad būtų tiesa. Žinau, kad tiek daug moterų čia susiduria su ta pačia problema, bet aš kreipiuosi į daktarą Ilekhojies ir paprašysiu jo pagalbos.

    El. paštu gethelp05@gmail.com
    WhatsApp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  51. Anonimiškas28/8/23

    Beveik 2 metus trukęs košmaras pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu daktarui Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką. Mes su vyru vėl gyvename laimingai. Viskas dėka Ilekhojie. Susisiekite su juo, kad atkurtumėte santuoką El. paštas: gethelp05@gmail.com Skambinkite arba Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  52. Anonimiškas30/8/23

    Aš tiesiog apmaudu, kad tiek daug kartų buvau apgauta. Ačiū, daktare Ilekhojie, norėjau, kad būčiau jus radęs anksčiau, sutaupęs daug skausmo ir pinigų. Išbandžiau daugybę burtų ratukų, baltosios magijos, energijos gydytojų. Aš bandžiau ir nė vienas iš jų nepadėjo. Jie pažadėjo man mėnulį ir kad susigrąžinsiu buvusį vyrą, nes viskas buvo sudėtinga ir mano vyras išsikraustė. Išleidau pakankamai pinigų savo svajonių kelionei į Pietų Ameriką, bet kokia prasmė leistis į svajonių kelionę be savo gyvenimo meilės. Daktaras Ilekhojie suteikė man vilties ir jo sąžiningumas yra gaivaus oro gurkšnis. Dabar aš grįžau kartu su vyru ir savo vaikų tėvu ir viskas klostosi sklandžiai. Dėkojame už pagalbą Dr. Skambinkite/Whats-app: +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  53. Anonimiškas1/9/23

    Aptikau svetainę, kurioje teigiama, kad daktaras Ilekhojie gali padėti greitai susigrąžinti buvusįjį. Taigi, pajutau, kad turėčiau jį pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš tai padariau, tada jis padarė man susitaikymo ritualą. Po 48 valandų mano vyras grįžo namo po tiek daug mėnesių išvykęs iš mūsų namų, taip nuostabu!! Jis atsiprašė už savo klaidą, už skausmą, kurį sukėlė man ir vaikams. Mūsų santuokinis ryšys dabar stipresnis ir toks, koks buvo anksčiau. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad sugrąžinote mano vyrą. Rekomenduoju Dr Ilekhojie visiems, kurie turi problemų santuokoje / santykiuose. Štai jo kontaktas skambinkite / Whats-app: +2348147400259 arba el. paštu gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  54. Anonimiškas5/9/23

    Mes su buvusiu vyru visada sugebėjome išlikti draugiški po skyrybų vasarį. Bet aš visada norėjau su juo sugrįžti, tereikia apsilankyti puslapyje, kuriame mačiau daktaro Ilekhojie komentarus, nes mano svajonė buvo pradėti naują puslapį su savo vyru ir laimingai gyventi su juo. Daktaras Ilekhojie paprašė atlikti susitaikymo ritualą ir aš jį sutikau. Po 48 valandų ritualas man pasiteisino ir mano vyras paskambino, kad gailisi dėl visų savo neteisingų poelgių. Mano vyras grįžo ir mes ruošiamės kuo greičiau kreiptis į teismą ir atsiimti skyrybų dokumentus. Tai ne kas kita, kaip stebuklas. Dėkojame dr Ilekhojie už jūsų galingus ritualus. Žodžių neužtenka, kad įvertintum jūsų gerą darbą. Paprašykite jo pagalbos. El. paštu gethelp05@gmail.com ir telefonu / WhatsApp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  55. Anonimiškas14/9/23

    Aš tiesiog apmaudu, kad tiek daug kartų buvau apgauta. Ačiū, daktare Ilekhojie, norėjau, kad būčiau jus radęs anksčiau, sutaupęs daug skausmo ir pinigų. Išbandžiau daugybę burtų ratukų, baltosios magijos, energijos gydytojų. Aš bandžiau ir nė vienas iš jų nepadėjo. Jie pažadėjo man mėnulį ir kad susigrąžinsiu buvusį vyrą, nes viskas buvo sudėtinga ir mano vyras išsikraustė. Išleidau pakankamai pinigų savo svajonių kelionei į Pietų Ameriką, bet kokia prasmė leistis į svajonių kelionę be savo gyvenimo meilės. Daktaras Ilekhojie suteikė man vilties ir jo sąžiningumas yra gaivaus oro gurkšnis. Dabar aš grįžau kartu su vyru ir savo vaikų tėvu ir viskas klostosi sklandžiai. Dėkojame už pagalbą Dr. Skambinkite/Whats-app: +2348147400259 arba el. paštu: (gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  56. Pastebėjau, kad mano vyras mane apgaudinėja ir nebėra įsipareigojęs mūsų santuokai. Kai paklausiau jo, kokia yra problema, jis man pasakė, kad nėra laimingas ir prašo skyrybų. Tai sulaužė mane į gabalus, nes jis buvo vienintelis vyras, su kuriuo aš kada nors buvau. Ieškojau kažko internete, kai pamačiau straipsnį, kaip daktaras Ilekhojie padėjo daugeliui žmonių, atsidūrusių panašioje situacijoje, kaip ir aš, todėl iškart susisiekiau su juo ir papasakojau apie savo problemą.
    Jis konsultavosi ir atliko susitaikymo ritualą. Viskas, ko jis iš manęs prašė, aš tai padariau iš visiško pasitikėjimo juo ir lygiai po 3 dienų mano vyras grįžo namo iš darbo ir paprašė, kad aš visiškai pamirščiau apie skyrybas ir jis nori, kad mes sutelktume mintis ir sudarytume sėkmingą santuoką. . Viskas klostėsi gerai, nes įsikišo daktaras Ilekhojie. Jei turite problemų santuokoje ar santykiuose, susisiekite su juo. Telefono numeris / Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  57. Mano santuoka žlugo dėl nesibaigiančių problemų ir sunkumų, kuriuos turėjau su vyru. Jis išėjo neatsigręžęs, o aš tiek mėnesių buvau viena. Jo šeima įsikišo ir vis tiek niekas nepasikeitė. Buvau sužlugdytas emociškai ir praradau viltį vėl susirasti meilę, nes jis buvo viskas žmoguje, kurio aš kada nors norėjau. Kaip ir daugelis žmonių, aš sužinojau apie daktarą Ilekhojie per internetą. Mes ilgai aptarėme mano problemas ir jis patikino, kad rasiu sprendimą, kurio man reikia norint atkurti santuoką. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip laikytis jo procedūrų, nes turėjau įrodymų, kad hs yra patikimas ir jis nieko nevilkino. Jis atliko susitaikymo ritualą man ir mano vyrui, o meilė ir laimė, kuria dalijomės, buvo atkurta. Tai įvyko lygiai per 3 dienas, kaip pažadėjo daktaras Ilehojie. Jis tikrai puikus pagalbininkas. Jei kyla problemų, tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348147400259 arba el. paštu adresu gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  58. Su vyru neseniai išsiskyrėme. Mes susituokę jau šešerius metus ir tai buvo visokeriopai įžeidžiantys santykiai. Noriu išsiaiškinti save ir išspręsti savo problemas, kad galėčiau būti puiki mama ir žmona, bet manau, kad tai yra laiko švaistymas bandant sutvarkyti savo santuoką, nes ji iširo, esu emociškai išsekusi ir tiesiog noriu sutelkti dėmesį į mano vaikus. Ir jaučiu, kad nesąžininga bandyti taisyti tai, dėl ko aš vienintelis dedu pastangų. Aš pasimetęs. Tai buvo mano sprendimai, kol aptikau straipsnį tinklaraštyje apie tai, kaip daktaras Ilekhojie padėjo daugeliui žmonių atkurti iširusias santuokas / santykius. Greitai susisiekiau su juo, ir jis man pasakė, ką turėčiau daryti, ir aš tuoj pat tai padariau. Per 3 dienas grįžo mano vyras, o didžiausias dalykas yra tai, kad mano vyras visiškai pasikeitė, nebeprievartauja ir neįžeidžia. Šiandien jis tapo mylinčiu ir rūpestingu vyru. Labai rekomenduoju bet kam susisiekti su Dr Ilekhojie el. paštu: {gethelp05@gmail.com} arba Whatsapp +2348147400259 dėl bet kokių problemų, susijusių su meile, apsauga, pinigais ar psichinėmis galiomis.

    AtsakytiPanaikinti
  59. Mano vyras pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gijimo procesas. Beveik 2 metus trukęs košmaras pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu daktarui Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką. Aš ir mano vyras vėl gyvename laimingai. Viskas dėka Ilekhojie. Susisiekite su juo, kad atkurtumėte santuoką El. paštas: gethelp05@gmail.com arba Whatsapp +2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  60. Anonimiškas10/10/23

    Iki šiol negaliu jums padėkoti pakankamai galingam daktarui Ilekhojie. Mano vyras išvyko pas jaunesnę moterį, nes aš negalėjau pagimdyti dėl PCOS. Buvau toks sugniuždytas ir net bandžiau atimti gyvybę. Mano draugas papasakojo apie daktarą Ilekhojie, kuris padėjo atkurti jos iširusią santuoką. Aš taip pat prisijungiau prie interneto ir daugiau tyrinėjau jį, ir jis man pasakė, kad visi mano rūpesčiai bus išspręsti ir mano vyras grįš namo. Jis man pasakė sumą, kurios man reikėjo, kad galėčiau aprūpinti darbą ir, skirtingai nei kiti, aš jam siunčiau pinigus tik vieną kartą. Lygiai po 48 valandų mano vyras, kurio nemačiau beveik metus, pasirodė prie mano durų laiptelio ir apsiverkė. Buvau sukrėstas, bet taip nutiks daktaras Ilekhojie. Viskas tuo nesibaigė, aš didžiuojuosi galėdamas pasakyti, kad esu 3 mėnesius nėščia dėl žolelių, kurias gydytojas Ilekhojie atsiuntė padėti man pastoti. Džiaugiuosi galėdamas pasidalinti savo istorija apie daktarą Ilekhojie ir jo kontaktą... WhatsApp jam: +2348147400259 Rašykite jam el. paštu gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  61. Anonimiškas16/10/23

    Mačiau nuostabų Helmos liudijimą susitaikymo puslapyje apie gerus daktaro Ilechodžie darbus. Niekada netikėjau, nes apie tokį stebuklą dar nebuvau nieko girdėjęs. Niekas nebūtų galėjęs manęs tuo įtikinti tol, kol daktaras Ilechojie nepadarė nuostabaus darbo už mane, atkūrusį mano iširusią santuoką po šešių mėnesių išsiskyrimo. Buvau tikrai šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė prašydamas atleidimo, kad priimtu jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių, kad parodyčiau savo dėkingumą daktarui Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs ir visos mano šeimos. Esame laimingi kartu ir mano namuose tvyro ramybė. Visa tai įmanoma dėl jo susitaikymo burtažodžio. Susisiekite su juo dabar dėl bet kokios jums reikalingos pagalbos per Whatsapp / skambinkite / viber: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  62. Anonimiškas17/10/23

    Praeityje turėjau sunkių santykių su savo vyru, dėl kurių išsiskyriau su pirmuoju vyru. Prisiminimai apie vyrą vis dar buvo manyje ir aš supratau, kaip labai jį myliu ir kaip jo pasiilgau. Tą naktį karčiai verkiau galvodama, kad praradau vyrą, kurį taip mylėjau. Paprašiau patarimo, ką daryti, o mano draugas man davė DR Ilekhojie kontaktą, konsultavau jį, nes jis daug kam padėjo susitaikyti. Vos per 4 dienas aš susidūriau su dvasinio susitaikymo maldomis su juo ir viskas mano gyvenime apsivertė į gera. Dabar vėl laimingai gyvenu su vyru, planuojame atnaujinti įžadus ir vėl susituokti. Šiandien liudiju, kad daktaras Ilekhojie yra visų problemų, susijusių su nutrūkusiais santykiais ar santuoka, sprendimas. susisiekite su juo dėl bet kokių problemų sprendimo. Whatsapp +2348147400259 arba jo el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  63. Anonimiškas19/10/23

    Prieš 4 metus man buvo diagnozuota fibroma ir komplikuota endometriozė. Mano sveikatos būklė plyšo širdyje, nes tai sukėlė mėnesinių skausmus, pilvo pūtimą prieš menstruacijas, apatinį pilvo spaudimą, dėl kurio prasidėjo gausios mėnesinės. Gydytojas man skyrė įvairių vaistų gydymui. Nepaisant apsilankymo pas kelis gydytojus, mano sveikata nepagerėjo, nes jie galėjo pasakyti ir pasiūlyti tik operaciją. Būdamas pasidavimo slenksčio, nuėjau į internetą, kad paieškočiau bent gydymo. Bet vietoj to radau vaistą. Internete perskaičiau moters, kuri sirgo fibroma, liudijimą. Ji pasidalijo gydytojo Ilekhojie el. pašto adresu, kuris aprūpino ją žolelėmis ir valymu. Trumpai tariant, aš vartoju vaistažoles jau 3 savaites ir, laimei, po to, kai išgėriau, viskas buvo gerai. Norėčiau pasakyti, kad tuo viskas ir baigėsi, nes nuo to laiko neturėjau jokių simptomų.
    Nekelkite sau didesnio pavojaus, naudokite specialiai dr Ilekhojie pagamintą vaistažolių preparatą. Jei susidomėjote, susisiekite su juo el. paštu gethelp05@gmail.com ir Telegram arba Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  64. Anonimiškas23/10/23

    Esu čia, kad visus apšviesčiau apie gerus daktaro Ilekhojie darbus. Aš ir mano buvusi žmona jau 2 metus turėjome problemų ir bandėme konsultuotis ir kalbėtis su savo tėvais, bet niekas nepadėjo. Mes kovojame dėl visko ir išsiskyrimas buvo neišvengiamas, kol nepamačiau daktaro Ilekhojie apžvalgos. Susisiekiau su juo ir informavau apie savo būklę. Jis pažadėjo atlikti susitaikymo ritualą, kuris užtikrins, kad tarp manęs ir žmonos atkurtas ryšys. Jau praėjo savaitė, kai kreipiausi į jo pagalbą, o mano ir žmonos reikalai pradeda gerėti. Vėl pradėjome gyventi tame pačiame miegamajame ir abu informavome savo advokatus, kad atidėtų skyrybų planus. Dabar esu toks laimingas, kad vėl galiu džiaugtis savo žmona. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie, jei turite problemų santuokoje. El. paštas: gethelp05@gmail.com arba WhatsApp/Telegram +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  65. Anonimiškas24/11/23

    Buvau išsiskyrusi 2 metus. Dėl to kentėjau vienatvę ir skausmus ir išmečiau daug pinigų ieškodamas pagalbos, nes buvo sunku gyventi be šeimos. Radau daktarą Ilekhojie per bendrą draugą ir užmezgiau su juo ryšį. Jis man parodė, kad kažkas ką tik pasiekė rezultatų, o mano draugė pasakė, kad jos pačios pasisekė. Aš juo visiškai pasitikiu, nes mano dvasia davė man ženklą, kad jis tikras. Jis paklausė manęs smulkmenų ir atliko ritualą, kad mus vėl sutaikytų. Jis liepė man palaukti, kol vyras grįš trečią dieną, ir atsitiko tiksliai taip, kaip jis pasakė. Jau praėjo 4 mėnesiai ir viskas vyksta geriau nei įsivaizdavau. Dėkojame dr Ilekhojie už jūsų pagalbą. Taip pat galite gauti pagalbos iš dr Ilekhojie jo tiesioginiu el. paštu: gethelp05@gmail.com arba WhatsApp/Viber +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  66. Anonimiškas28/11/23

    Niekada nemaniau, kad vėl šypsosiuosi, kai vyras paliko mane su dviem vaikais daugiau nei metams. Visos pastangos jį sugrąžinti žlugo ir mums kilo problemų dėl ko nors susitarti. Bijojau, kad daugiau jo nebematysiu, kol internete nesutikau ponios Dora, kuri man papasakojo apie puikius daktaro Ilekhojie darbus, padėjusius daugeliui žmonių susidoroti su tokia pat problema kaip ir aš. Ji davė man savo kontaktą ir aš iš karto su juo pasikalbėjau. Daktaras Ilekhojie patikino, kad tai tik nutrūkęs mūsų ryšys, ir pažadėjo, kad susitaikius ryšys tarp manęs ir vyro bus sutvarkytas ir jis grįš pats. Kaip ir žadėjo, trečią dieną paskambino mano vyras ir paprašė grįžti namo. Aš vis dar stebiuosi šiuo stebuklu, nes jis tiesiog per daug realus, ir aš džiaugiuosi, kad patikėjau daktaru Ilekhojie, kuris man padės. Palieku jo kontaktus čia visiems, kurie turi problemų santuokoje ar santykiuose. El. paštas: gethelp05@gmail.com whatssap +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  67. Anonimiškas2/12/23

    Mano vyras mane paliko jau gerus 3 metus ir aš jį labai mylėjau. Nuo tada ieškau būdo, kaip jį susigrąžinti. Išbandžiau daugybę variantų, bet jis negrįžo ir iššvaistau daug pinigų. Apsilankiau interneto puslapyje ir pamačiau daktaro Ilekhojie liudijimus ir negalėjau išsisukti, nes tai puikūs liudijimai. Kalbėjausi su juo ir jis man vadovavo kaip tėvas ir atliko galingą susitaikymo ritualą. Lygiai po 2 dienų mano vyras paprašė grįžti. Tai buvo tarsi sapnas, kai vyras, kuris net neatsiliepė į mano skambučius, pradėjo maldauti grįžti namo. Dabar viskas daug geriau, nes daktaras Ilekhojie atkūrė mūsų ryšį ir mano šeima yra rami. Ačiū, pone, ir aš nuolat pasakosiu žmonėms apie jūsų gerus darbus. El. paštu gethelp05@gmail.com arba WhatsApp/Telegram +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  68. Anonimiškas3/1/24

    Aš ir mano vyras pastaruosius 8 mėnesius kovojome su santuokos problemomis ir mažai žinojome, kad mūsų kada nors kilusių problemų smegenys yra šeima. Problemos paaštrėjo ir galiausiai jis išsikraustė iš namų. Aš buvau vienas su savo vaikais per visas atostogas ir gyvenimas buvo apgailėtinas be jo šalia mūsų. Dariau viską, ką galėjau, kad baigčiau problemas, bet nepažangos. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į daktarą Ilekhojie, kai pamačiau tiek daug žmonių liudytų rezultatų. Kaip visada norėjau, jis išgirdo mano verksmą ir atėjo man į pagalbą. Jis atliko susitaikymo ritualą, kuris išsprendė mūsų ir mano vyro problemas ir vėl kartu, ir vis dar stebiuosi, kai per 3 dienas gavau rezultatą, kaip jis žadėjo. Dabar naujus metus pradėjome kaip visa šeima ir esu dėkingas už jo pagalbą. susisiekite su juo dabar ir jis taip pat jūsų nenuvils, nes juo pasitiki ir patikimas. parašykite jam: gethelp05@gmail.com arba per WhatsApp: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  69. Anonimiškas7/2/24

    Buvau didžiausias pasaulio skeptikas. Niekada netikėjau magiškais burtais ar kažkuo panašiu, bet patikimas šaltinis (labai artimas bendradarbis) man pasakė, kad daktaras Ilekhojie yra labai veiksmingas, tai buvo vienas geriausių dalykų, kuriuos aš kada nors padariau. Mano meilės gyvenimas buvo žlugęs, išgyvenau dvi skyrybas ir buvau ant trečios slenksčio. Aš tiesiog negalėjau susidurti su dar viena skyryba. Norėjau labiau pasistengti, kad mūsų santykiai pavyktų, bet mano žmonai tai nerūpėjo. Buvau sutrikęs ir nebežinojau, ką daryti, todėl nusprendžiau kreiptis pagalbos į gydytoją Ilekhojie. Jis atliko susitaikymo ritualą ir maldavo mūsų vardu. Jis taip pat man pasakė, kad mano žmona mane myli, bet mūsų ryšys yra menkas dvasinėje srityje. Jis tai išsprendė ir dabar esame laimingi ir nebesiruošiame skirtis. Šis vyras yra tikras ir jis taip pat gali padėti jums pataisyti jūsų nutrūkusius santykius. Aš grįžau savo žmoną! Dabar kartu eisime į vedybų konsultacijas. Palieku jo kontaktą visiems, kuriems reikia pagalbos El. paštas: gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  70. Anonimiškas13/2/24

    Mano vyras ir aš amžinai liksime dėkingi daktarui Ilekhojie už jo dievišką įsikišimą į mūsų gyvenimą. Su žmona pabėgome iš Somalio. Atvykome į Kanadą, gyvenimas nebuvo lengvas ir mums reikėjo daugiau lėšų, kad galėtume apmokėti sąskaitas. Mano žmona atliko keletą tyrimų internete, norėdama padėti laimėti loteriją, ir gavo patikimų savo viršininko rekomendacijų susisiekti su daktaru Ilekhojie, kuris išduoda loterijos laimėjimų numerius atlikdamas sėkmės ritualą. Susisiekėme su daktaru Ilekhojie, kuris mus informavo apie procesą, kurį sutikome atlikti nedelsiant. Atlikę sėkmės ritualą, nusipirkome ligoninės tyrimų fondo namų loterijos bilietą ir žaidėme taip, kaip nurodė daktaras Ilekhojie su skaičiais, kuriuos atskleidė. Per 2 dienas laimėjome 3 kambarių butą ir 700 000 USD grynųjų pinigų. Mūsų gyvenimas pasikeitė per savaitę ir, kaip nurodė daktaras Ilekhojie, 30 % sumos buvo išsiųsta į bet kuriuos senų žmonių slaugos namus, kad būtų galima susimokėti už apleistųjų priežiūrą. Galite kreiptis į jį ir pamatyti, kas atsitiks. Skambinkite / rašykite +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  71. Anonimiškas27/2/24

    Po 3 savaičių išsiskyrimo aš vis dar mylėjau savo vyrą ir norėjau jį susigrąžinti. Mano vyras su manimi išsiskyrė, nes darbe susipažino su jaunesne moterimi. Po 17 santuokos metų negalėjau padovanoti savo vyrui vaiko ir nors tai nebuvo mano kaltė, aš jį vertinu, nes jis daug metų buvo kantrus su manimi. Išaiškinau visas savo problemas daktarui Ilekhojie ir jis pažadėjo man padėti, jei būsiu rimtai nusiteikęs ir noriu juo pasitikėti. Vos per 72 valandas mano vyras nuvažiavo mylių iki mūsų namų ir paklausė, ar galėtume grįžti kartu ir susitaikyti. Jis man paaiškino, koks apgailėtinas jis buvo pastarosiomis savaitėmis, ir paprašė grįžti namo. Džiaugiuosi, kad mano gyvenimo meilė sugrįžo ir reikalai gerėja. Pasikalbėkite su daktaru Ilekhojie dėl bet kokios pagalbos. Jo whatsapp kontaktas: +2348147400259 arba el. paštu gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  72. Anonimiškas28/2/24

    2 metus bandau pastoti ir man reikia pagalbos! Buvau pas gydytojus, bet nieko. Gydytojai paaiškino, kad mes su vyru esame vaisingi ir nežinau, kur daugiau kreiptis. Vieno iš savo vizitų į ligoninę sutikau žmogų, su kuriuo kalbėjomės nuoširdžiai, ir ji paaiškino, kaip laukė 15 metų, kol sutiko daktarą Ilekhojie, kuris davė jai žolelių, dėl kurių ji pastojo praėjus vos mėnesiui. Ji pasakė tiek daug gerų dalykų apie daktarą Ilekhojie, ir aš turėjau tuo įsitikinti. Praėjo 4 mėnesiai nuo tada, kai gavau žolelių, ir mes jau nėščia. Dr. Ilekhojie dėka aš taip džiaugiuosi, kad netrukus būsiu mama. Jo kontaktinę pagalbą palieku visoms, kurios turi problemų dėl pastojimo. Pasitikėk manimi ir paprašyk jo pagalbos. El. paštas gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  73. Anonimiškas5/3/24

    Kasdien pabundu su šypsena veide dėl daktaro Ilekhojie, kuris padarė man didelę paslaugą, išgelbėdamas mano santykius nuo išsiskyrimo. Anksčiau maniau, kad turiu tobulus santykius, kol mano meilužis pradėjo vėlai grįžti namo ir kiekvieną dieną jis man duoda įvairių pasiteisinimų, tada nusprendžiau atidžiai jį stebėti, tada sužinau, kad jis turi romaną su kita mergina. Man buvo sudaužyta širdis, nes labai juo pasitikėjau ir žinodama, kad jis turi slaptus santykius ir jis ilgiau kreipė į mane dėmesį ar rodė man meilę. Man nespėjus suprasti, jis paliko mane dėl mergaitės, o aš buvau labai netvarkoje, kad praradau jį kitai moteriai. Bet dėkoju visiems, kurie įdėjo dr. Ilekhojie kontaktinę informaciją į internetą. Jis padėjo man jį susigrąžinti per 48 valandas, o šiandien mano santykiai buvo atkurti meilės ir stipraus emocinio ryšio dėka nei bet kada anksčiau. Galite susisiekti su dr Ilekhojie skambindami arba WhatsApp telefonu +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti